2013. október 16., szerda

I'M A WEDDING ADDICT

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom az esküvőket! Itt nem arra gondolok, hogy a házasságot, hanem sokkal inkább a ceremónia részét szeretem. A ruha kiválasztásától kezdve, a helyszín és a díszlet megtervezéséig minden apró részletét imádom. Biztos vagytok benne, hogy többen is vagytok így, hogy az esküvőtök szinte minden részét megterveztétek, de az ifjú pár másik fele még a közelben sincs.Ha kíváncsiak vagytok az álomesküvő(i)mre,akkor azt a kép alatt olvashatjátok el!

Classy blog

Kiskorom óta hercegnői esküvőt szeretnék.Palotával, habos-babos ruhával, ezüst ékszerekkel, és minden egyébbel, amiről egy kislány álmodhat...A ruhát mindig hófehérként képzeltem el, szív alakú dekoltázzsal, és ezen a részen kis strasszokkal kirakva,az alsó részét pedig abroncsosan,aminek a legfelső rétege tüllből van.A csokrom, valamint az esküvő virágai is halvány rózsaszín babarózsából készülnek.A ceremónia helyszíne ugye egy templom, a lagzinak a helyszíne pedig egy palota, amelynek a belsejének a díszítése ezüst és fehér színűek.A torta egy több emeletes, fehér fondanttal bevont csoda lesz, amelyet szintén marcipán rózsák díszítenek majd, a koszorúslányok pedig baba rózsaszín ruhában fogják a rózsaszirmokat szórni elöttünk... Egyszóval ez a tündérmesébe illő esküvő lenne.

wedding decoration^ | via Facebook
A bejegyzés elején említettem, hogy nem csak egy tervem van az esküvőmet illetően.Olyasmi kép van bennem a második lakodalmat illetően, mint a Twilight-ban Bella és Edward menyegzője volt..Kint a szabadban, óriási fenyőfák között, lampionokkal és fényfüzérekkel díszítve, a földön virágszirmokkal...Egyszerű, combközéptől bővülő,és tört fehér színű ruhám lenne, amelynek a hátán lévő kivágás csipkeszegéllyel lenne díszítve, a virágok és a csokrom fehér kálából készülnének, és a hajam pedig egy egyszerű kontyba lenne feltűzve.Ezen az esküvőn a másikkal ellentétben csak a közeli rokonok lesznek jelen, és néhány barát.

Unique Lace Sheath/ Column Court Train Scoop Wedding ... - inspiring picture on Favim.comtable setting, centerpiece. Looove! Simple and ... | Creative ~ Table…hanging lightsla-perla


TUMBLR      WEHEARTIT      FAHIOLISTA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése